Адміністративний корпус ВАТ


«Львівський Промбудпроект»
 

Один з взірцевих офісних приміщень у Львові: металочерепиця, енергозберігаючі технології, автономна бойлерна з пластинчатими бойлерами, сучасні системи опалення з регуляторами тепла, припливна вентиляція з шумогасниками, баки для води (данина львівським реаліям подачі води до 9 ранку і після 6 вечора), протипожежні насоси, ліфти фірми "Отіс", підвісні стелі фірми "Армстронг", металопластикові вікна, буковий паркет, великі (від 15 метрів) кабінети, меблі на замовлення, сучасне обладнання санвузлів, затишне кафе, навіть сауна з невеличким басейном, де можна зняти виробничий стрес... Аскетизм стандартного планування споруд такого типу: довгий вузький коридор і двері, двері, двері (архітектурний проект - інститут "Львівський Промбудпроект", архітектор - Ф.Пинда, головний інженер проекту - Б.Михаліха) вдалося адаптувати до сучасних стандартів оздоблення завдяки цікавому дизайну Богдана Волянюка. У процесі будівництва довелося змінити й деякі архітектурні рішення самої конструкції: передбачений проектом плаский дах був замінений на мансардний поверх, горішній поверх адаптували під актовий зал, обладнання ліфтів протипожежними дверима дозволило збільшити площу холів за рахунок відмови від ліфтових тамбурів.


В лівому крилі корпусу за проектом має бути обладнаний автосалон з продажу автомобілів, адже корпус розташований на території автоколони і одним з його користувачів є "Львівенергоавтотранс".


Термін будівництва - 1997-2004 р.


Загальна площа 4864 м2.


Стіни несучі з повнотілої керамічної цегли, перекриття - збірні з/б плити. Дах - з мансардним поверхом - металодахівка "Ефект" виробництва "ТПК-профіль" по металевому каркасу.